Locate a Sales Rep

Denver Highlands Building Featured Image

Denver Highlands Building

Denver Highlands Building | Image 1
Denver Highlands Building | Image 2

Denver Highlands Building

Challenge

To beautify a concrete wall in front of the recently developed Denver Highlands office building in the Hampden neighborhood of Denver, Colorado.

Solution

Parasoleil designed a multi-sided wall utilizing 1/8" panels that would create a dimensional lantern effect.

Project Details

Partners
Davis Partnership Douglass Colony
Location
Denver, CO
Installation Date
December 1, 2015
Markets
Commercial Architecture Landscape Architecture

Product Details

Application
Railing Download Brochure
Finish
Umbria
Pattern
White Sands©
Material
Aluminum
Hardware
Parasoleil Direct Mount (PDS)
Technical Specs Library

Design a place to remember