Davita Rooftop

  • Denver, CO
  • April 2018

Partners

Specifiers:
Contractor:
Installer:

Markets

  • Commercial Architecture

Product Details

Application:
Finish:
Pattern:
  • Custom
Hardware:
Material:
  • Aluminum

Project Background

The DaVita global headquarters expansion included a 410,000 SF Class A, LEED Platinum office building in downtown Denver next to their existing HQ. With such a deep connection between the Company and the city of Denver, the rooftop amenity space was the ideal place to highlight the intersection of the two.

Approach

Connecting the Denver skyline views with the company brand was essential. This goal facilitated the design of a warm and inviting rooftop space with the DaVita logo front and center. Following a CEU presentation delivered to the lead architect, the designers looked to Parasoleil for design, finish, and fastening guidance on the feature screen piece.